Za katere problematične dele je kavitacija primerna

mascoba

Velikokrat se ozremo za kom in si mislimo, kako je lahko srečen ali srečna s takšno postavo kakršno ima. Zagotovo veliko telovadi, se pravilno prehranjuje, je šel ali šla pod nož ali pa jim je pomagala kavitacija. Ne zavedamo se, da svojo pozornost polagamo le na predele telesa s katerimi imamo sami težave. Morda ima opazovana oseba velike težave s čim drugim in tej osebi po glavi rojijo podobne misli ob pogledu na druge kakor nam.

Vsakdo ima problematičen predel na svojem telesu, vprašanje je le, koliko se s tem obremenjuje.

Če imate težave z ohlapno kožo, nabiranjem maščobnih celic okoli trebuha, bokov ali stegen, celulit in strije, vam bo kavitacija v veliko pomoč pri odpravi vseh naštetih nepravilnosti. Kavitacija je pri odpravi nepravilnosti izredno uspešna, saj so rezultati vidni že po prvem posegu. Če pa so vaši problematični deli precej bolj trdovratni, lahko za boljše rezultate kombinirate postopek kavitacije še z drugimi nekirurškimi lepotnimi posegi.

hujsanje

Po postopku kavitacije morate obvezno veliko piti in še izdatneje telovaditi. Takoj po postopku je priporočljivo obiskati IR savno. Z body wrappingom še dodatno vplivate na boljši in bolj zdrav izgled kože. Snovi zaradi povijanja še toliko bolje prehajajo v telo in v kombinaciji s kavitacijo, izboljšajo prekrvavitev kože ter izboljšajo prehajanje maščobnih celic med odpadle snovi. Prav tako na boljšo prekrvavitev vplivata vakuum in anticelulitne masaže.

Če imate težave s preveliko zadnjico, premočnimi stegni ali prevelikim obsegom okoli trebuha, je rešitev za vaše težave zagotovo kavitacija. Tudi če vam je morda uspelo shujšati in ste dosegli želene rezultate z redno telesno vadbo ter pravilno prehrano, lahko opazite še celo slabšanje izgleda celulita. Tudi v takem primeru je kavitacija dobra rešitev, saj z vadbo in prehrano ne boste odstranili celulita.

Pomagalo vam bo le lokalno usmerjena terapija. Če si ne želite invazivnega kirurškega posega, vam tako preostane le še kavitacija. Je resnično najboljša alternativa dragim, bolečim in časovno dolgo trajajočim postopkom. Že za sorazmerno mali vložek , lahko opravite celoten tretma kavitacije, ki vam bo doprinesel želene rezultate. Po zaključku terapije, vam je kavitacija svetovana še vsaj enkrat na dva do tri mesece, s čimer boste ohranjali čudovit izgled.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
noczunaj
V zadnjem trenutku vam privlačno postavo pričara kavitacija

Velikokrat se nam pripeti, da smo povabljeni na zabavo, poroko ali morda kakšno obletnico a nimamo časa, da bi si...

Close