V zadnjem trenutku vam privlačno postavo pričara kavitacija

noczunaj

Velikokrat se nam pripeti, da smo povabljeni na zabavo, poroko ali morda kakšno obletnico a nimamo časa, da bi si prigarali zavidljivo postavo, s katero bi vse osupnili. Rešitev za takšne situacije je vsekakor kavitacija. Že po prvem tretmaju, lahko dosežete zmanjšan obseg trebuha vse do šest centimetrov in bistveno izboljšan izgled predelov obremenjenih s celulitom.

Za najboljše rezultate se svetuje izvedba celotnega tretmaja, kjer se kavitacija izvaja na določeno časovno obdobje in pod strogimi navodili posebej usposobljenih strokovnjakov.

Poudariti je potrebno, da je po kavitaciji potrebno uživati veliko tekočine in biti telesno aktiven. To je potrebno zato, ker med postopkom kavitacije v telesu nastajajo prosti gliceroli in maščobne kisline, katere mora telo čim prej izločiti, da se ne zalepijo zopet nazaj na svoje staro mesto.

zapeljivazenska

Dandanes je kavitacija že izjemno razširjena in cenovno dostopnejša. Za telo je nenevarna in prinaša skoraj boljše rezultate kot kirurški posegi. Kirurški posegi so lahko dragi, vzamejo veliko časa za okrevanje in nikakor niso nenevarni, saj so izredno invazivni za telo. Kavitacija je popolnoma neinvazivna za telo, vpliva le na točno določene predele in točno določene celice. Njeni rezultati so izjemni zato ji tudi velikokrat rečejo nekirurška liposukcija.

Kavitacija se izvaja s pomočjo posebne ultrazvočne naprave, s katero ravnajo posebej za to usposobljeni strokovnjaki. Z menjavanjem frekvence ultrazvočnih valov na določenem predelu telesa se v podkožju ustvari učinek kavitacije. Kot posledica tega učinka celice izpustijo maščobo iz svojih sten, encimi to maščobo razgradijo na glicerol in maščobne kisline. Naša naloga je da po tretmaju kavitacije te stranske produkte čim prej pokurimo z intenzivno telesno vadbo ter uživanjem zadostnih količin tekočine.

Kadar se soočata z nepričakovanimi zabavami ali pa vam je enostavno načrt o doseganju sanjske postave za točno določen dogodek splaval po vodi, za vse to sedaj obstaja rešitev. Hitra in učinkovita kavitacija zaradi katere bodo vse bivše sošolke osupnile nad vašim vitkim pasom in izjemnimi mladostniškimi nogami. Pokažite jim, da ste z leti postali le še lepši in privlačnejši, saj je sedaj vaša prijateljica kavitacija. Nikakor pa ne ostanite le pri tem, ko dosežete želene rezultate vztrajajte tudi pri redni telesni aktivnosti in zdravemu načinu prehranjevanja.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
lepotelo
Rešitev za lepšo postavo je kavitacija

V poletnih mesecih se začnemo zavedati, kakšne posledice je na nas pustila dolga lena zima. Obročki okoli trebuha se nam...

Close