Rešitev za lepšo postavo je kavitacija

lepotelo

V poletnih mesecih se začnemo zavedati, kakšne posledice je na nas pustila dolga lena zima. Obročki okoli trebuha se nam neusmiljeno nasmihajo in le kavitacija jim lahko pokaže zobe. Velikokrat se nam zgodi da kljub rednim treningom in strogim prehranjevalnim načrtom, žal naše sanje o lepši postavi ne doživijo uresničitve. Trud se nam obrestuje, a na predelih, ki dodobra najedajo našo samozavest, vsekakor premalo. Kavitacija je postopek nekirurške liposukcije, ki ravno te problematične predele spravi v red. S posebno tehniko razbijanja maščobnih celic, vpliva na maščobne celice, da se razpustijo in prehajajo v medceličnino.

Kavitacija je popolnoma neboleč, celo prijeten postopek, ki ga mora obvezno opravljati specializiran strokovnjak. Med samim postopkom stranka ne sme čutiti nikakršne bolečine ali neugodja, kvečjemu prijeten toplotni učinek. Po postopku kavitacije je naše telo napolnjeno z razpuščeno maščobo, ki jo je potrebno nujno pokuriti z intenzivno telesno vadbo, tako da se ne naloži nazaj na problematične predele. Po postopku se priporoča pitje večjih količin vode. Že po prvem tretmaju kavitacije, so opazni osupljivi rezultati. Sprememba v obsegu je lahko kakšen centimeter, dva ali celo več. Kavitacija ni enkraten postopek, potrebno ga je ponoviti večkrat, v skladu s priporočili strokovnjaka, ki izvaja kavitacijo. Po opravljenem celotnem tretmaju je potrebno postopek ponoviti še na vsake dva do tri mesece, da vzdržujemo pridobljeno sanjsko postavo.

hujšanje

Stranki se priporoča, da je kavitacija še toliko bolj učinkovita za doseganje boljših rezultatov, v kombinaciji z različnimi dodatnimi uslugami, kot so body wraping, IR savna, masaža in podobno.

Kavitacija bistveno vpliva na lepši izgled kože. Še posebej je opazna razlika na področjih, kjer je koža manj prožna in so se pojavile strije. Kavitacija izboljša videz strij ali jih celo odpravi. Večina strank se za kavitacijo odloči zaradi neuspelega boja s celulitom. Tudi pri temu ima kavitacija neverjetne rezultate. Priporočljivo je, da se za odpravljanje celulita odločimo čim prej in preden se stanje preveč poslabša, tako da ima lahko kavitacija res čim boljše rezultate. Postopek pri resnejših primerih debelosti ne more nadomestiti raznih diet in telesne vadbe, je pa lahko dober spremljevalec na poti k lepši postavi in boljšemu ter bolj zdravemu videzu kože.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
zadovoljnazenska
Pravi odgovor za lepši izgled je kavitacija

Revije in televizija postavljajo nove smernice lepote človeškega telesa. Tem smernicam pa je čedalje lažje slediti, odkar obstaja kavitacija. Vedno...

Close