Pravi odgovor za lepši izgled je kavitacija

zadovoljnazenska


Revije in televizija postavljajo nove smernice lepote človeškega telesa. Tem smernicam pa je čedalje lažje slediti, odkar obstaja kavitacija. Vedno smo ljudje stremeli k čim zavidljivejšemu izgledu. Za zadovoljive rezultate je bilo potrebno veliko truda, časa, odrekanja in trdne volje.

Odkar nam je na razpolago kavitacija, je ta pot bistveno lažja. Za dosego zapeljivih oblin in lepe napete kože, je dovolj že nekaj tretmajev kavitacije v specializiranem salonu. Že po prvem tretmaju kavitacije, so opazni neverjetni rezultati. Obseg trebuha, stegen ali bokov se lahko zmanjša že za centimeter ali dva, pri nekaterih strankah, pa celo za štiri do šest centimetrov. Najosupljivejši rezultati so vidni po prvem tretmaju. Pri vsakem naslednjem obisku so rezultati manj šokantni, vendar še vedno osupljivi.

Kavitacija se priporoča na vsake 4 tedne, vendar odvisno od dogovora s strokovnjakom, ki se posveča določenemu problemu. Navadno se priporoča štiri ponovitve, kakšno več ali manj. Po zaključenem tretmaju kavitacije, se na vsake štiri mesece ali več, izvede tretma za vzdrževanje pridobljenih zavidljivih oblin.

praviodgovor

Stranke se navadno odločajo, da se izvaja kavitacija na trebuhu, stegnih, bokih, rokah ali moških prsih. Poleg zmanjšanja obsega telesa ima kavitacija dober vpliv tudi na izboljšanje izgleda predelov telesa, na katerih se pojavlja celulit. V nekaterih primerih lahko celulit popolnoma izgine, v vsakem primeru pa bistveno izboljša izgled. Koža je po posegu lepša in bolj napeta.

Kavitacija na telo nima negativnih stranskih učinkov. Če se pravilno izvaja, je popolnoma neboleča in neinvazivna. Med posegom lahko občutite le prijeten topel občutek.

Kavitacija se navadno izvaja z ultrazvočno napravo, pri kateri izmenjava različnih frekvenc izzove v telesu učinek kavitacije. Med postopkom nastajajo v podkožju mehurčki vodne pare, ki zaradi istega postopka tudi eksplodirajo. V valu, ki ga s tem sprožijo, učinkujejo na celične membrane tako, da celice izpustijo maščobo, ki se pod vplivom prebavnih encimov loči na glicerol in maščobne kisline. Glicerol potuje po krvožilnem sistemu, maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se dokončno razgradijo. Ravno zaradi teh produktov je priporočljivo po kavitaciji uživati veliko tekočine in se aktivno rekreirati. Vsekakor pa kavitacija ni popoln odgovor za ohranjanje popolne postave. Za dolgotrajnejši učinek, je potrebno postopoma povečati telesno aktivnost ter izboljšati prehranjevalni režim.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
kavitacijaunicevanjemascob
Na splošno o lepotnem postopku – kavitacija

Postopek kavitacija se lahko opravlja na dva različna načina. Poznani sta hidrodinamična kavitacija in ultrazvočna kavitacija. Slednja se uporablja v...

Close