Kavitacija za zapeljivejši izgled

zapeljivotelo


V boj nad maščobne obloge in celulit se čedalje bolj uspešno podajajo saloni s postopkom, ki se imenuje kavitacija. Postopek je za uporabnice in uporabnike neinvaziven, celo prijeten. Po posegu pa se pojavijo presenetljivi rezultati. Obseg pasu, stegen in bokov lahko že po enem posegu zmanjšate vsaj za 2 cm.

Z zdravim življenjskim slogom, rednim gibanjem in zdravo prehrano blagodejno vplivate na vaše telo in si zagotovite lepo postavo. Vendar ves ta trud, ni vedno dovolj. Maščobne celice se rade zadržijo na problematičnih predelih in le stežka se jih znebimo. V takem primeru, k lepši in skladnejši postavi, pripomore kavitacija. Z ultrazvočnim postopkom kavitacija vpliva na podkožje in povzroči razpad maščobnih celic. Produkti te razgradnje se, po naravni poti, izločijo iz telesa. V pomoč pri izločanju teh produktov je izdaten vnos tekočine v telo, predvsem vode.

zapeljiva

Že po prvem posegu so razvidne spremembe v obsegu in v izgledu. Mnogo strank se že v salonu lahko občudujoče pogleda v ogledalo in presenečeno opazuje rezultate kavitacije, saj je na mestih kjer je bil več let celulit in maščobne obloge, že mogoče videti lepo in napeto kožo.

Za res izjemne rezultate je potrebnih vsaj 4 ali 5 obiskov v salonu, kasneje pa se priporoča da se kavitacija ponovi na 2 do 3 mesece ter se s tem vzdržuje mladosten videz kože.

Kavitacija nima le pozitivnega estetskega učinka na telo temveč tudi pozitiven učinek za zdravje posameznika. Postopek kavitacije vzpodbudi lokalni metabolizem. Izboljša se cirkulacijo krvi na predelu kjer se izvaja tretma ter pospešuje razstrupljanje telesa. Po opravljenem postopku kavitacije se priporoča vzdrževanje svojega telesa v kondiciji z zdravo prehrano in redno telesno vadbo. Posebej blagodejen vpliv na telo ima voda, ki jo moramo redno uživati, saj čisti naše telo nesnage.

Za postopek kavitacije se ne odločijo vsi tako zlahka. Čeprav jih sam postopek prepriča je še vedno ovira s finančnega stališča. Z leti se je kavitacija približala tudi s tega stališča vsakemu uporabniku. Tretma ne predstavlja več velikega finančnega bremena za posameznika, sploh če se primerja z blagodejnimi in pozitivnimi učinki ki jih kavitacija ima na zdravje posameznika. Tako je potrebno le stopiti do salona in se prepustiti rokam izkušenih strokovnjakom, ki vam bodo z veseljem pomagali, do zapeljivejšega izgleda.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
Andrej B. pravi:

Hm zanimivo, pred tem nisem vedel kaj je kavitacija.

LP,Andrej

kavitacijapred
Kavitacija pripomore k odpravi trdovratnih problematičnih predelov

Večkrat opazimo na svoji postavi predele, ki se nam zdijo še posebej problematični. Ne glede na vložen trud, čas in...

Close