Kavitacija pripomore k odpravi trdovratnih problematičnih predelov

kavitacijapred


Večkrat opazimo na svoji postavi predele, ki se nam zdijo še posebej problematični. Ne glede na vložen trud, čas in disciplino ne bomo dosegli takšnega učinka, ki ga lahko doseže kavitacija. S spremembo režima prehranjevanja in redno telesno vadbo pozitivno vplivamo na počutje, zdravje in zunanji izgled. Vendar smo že genetsko podvrženi nabiranju maščobnih celic na določenih predelih telesa, tako imenovanih problematičnih predelih. Pri odpravljanju maščobnih celic na takšnih predelih, nam je v pomoč kavitacija. Poseben postopek ultrazvočne kavitacije vpliva, na določeno želeno regijo telesa in povzroči razgradnjo maščobnih celic ter njihov prehod v medceličnino ter posledično njihovo izločanje iz telesa.

Že po prvem posegu, je na tarčnem predelu telesa mogoče videti občutno spremembo. Področja, ki so bila prekrita s celulitom kavitacija napne in zmanjša nezaželen videz celulita. Stranke po postopku kavitacije prav tako opazijo spremembo v obsegu določenih predelov telesa. Kavitacija doseže vidne spremembe že po prvem posegu.

Za spremembo ni dovolj le kavitacija. Po tretmaju se svetuje fizična aktivnost, saj tako bolje pokurimo glicerol in maščobne kisline, ki jih postopek kavitacije prisili v prehajanje v medceličnino in krvni obtok . Prav tako se priporoča uživanje velike količine vode, ki še dodatno pripomore pri čiščenju telesa.

kavitacijakasneje

Kavitacija se nikakor ne svetuje nosečnicam in ženskam v zgodnejšem poporodnem obdobju. Prav tako se poseg ne svetuje osebam, ki trpijo za različnimi kroničnimi obolenji na predelu jeter, ledvic, kardiovaskularnim bolnikom , sladkornim bolnikom in podobno. Če bolehate ali ste kronični bolnik, se vsekakor, preden se odločite za postopek kavitacije, posvetujte s svojim zdravnikom ali je kavitacija primerna za vas.

Postopek kavitacije je povsem neboleč in neinvaziven za telo. Med tem postopkom so prizadete le maščobne celice, kar je tudi cilj kavitacije. Ostali predeli telesa kot so živčevje, povrhnjica, ožilje in mišice ostanejo neprizadeti. Postopek je prej prijeten kakor neprijeten. V primerjavi z ostalimi lepotnimi posegi vsekakor uporabniku najprijaznejši in ponuja najboljše rezultate.

Če razmišljate o preoblikovanju telesa ali že aktivno delate na tem področju, a brez večjega uspeha, je kavitacija tisti postopek, ki je ustvarjen prav za vas. O uspešnosti postopka priča vse več uporabnic in uporabnikov, katerih število se iz dneva v dan veča.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
lepota
Kavitacija je najboljša sopotnica pri doseganju sanjske postave

Že od nekdaj ljudje stremimo k večni lepoti in zdravju. Kot pomoč za doseganje takšnih idealov, se je razvila kavitacija....

Close