Kavitacija je najboljša sopotnica pri doseganju sanjske postave

lepota


Že od nekdaj ljudje stremimo k večni lepoti in zdravju. Kot pomoč za doseganje takšnih idealov, se je razvila kavitacija. Postopek, s katerim sorazmerno hitro dosežemo želene rezultate. Od sedaj naprej za sanjsko postavo ni potrebno več prestajati bolečih in nevarnih kirurških posegov. Dovolj je že kratek obisk v specializiranem lepotnem salonu in pod rokami posebej usposobljenih strokovnjakov, lahko še isti dan odidete v nov dan, s par centimetrov vitkejšim pasom, boki ali stegni. Kavitacija dosega izjemne dosežke tudi pri odpravljanju celulita in izboljšanju splošnega videza kože.

V začetku se kavitacija opravlja na vsake nekaj dni, po dogovoru s terapevtom. Po vsakem posegu se priporoča uživanje čim več tekočine in telesna aktivnost. Med postopkom kavitacije maščoba zapusti celice in če naše telo ne začne kuriti te maščobe se lahko kaj hitro usidra zopet nazaj na svoje staro mesto.

Ko po določenem številu posegov dosežemo želen učinek, se kavitacija ponovi na dva ali na tri mesece, zopet odvisno od dogovora s terapevtom. Te ponovitve so nujne za ohranjanje pridobljene sanjske postave. Seveda pa ne gre zanemariti pomembnosti telesne vadbe in izboljšanega režima prehranjevanja, ki lahko še dodatno pripomoreta k boljšemu izgledu in predvsem boljšemu počutju posameznika.

popolnotelo

Marsikoga skrbijo stranski učinki, ki bi jih naj kavitacija imela. Pravilno izvedena kavitacija je povsem neboleča. Med samim postopkom stranka občuti prijeten toplotni učinek. Nekatere stranke so tudi nekaj časa po kavitaciji občutile rahlo ščemenje, ki pa ni bilo niti neprijetno kaj šele boleče. Ostalih stranskih učinkov, pri pravilno izvedeni kavitaciji, ni bilo opaziti.

Pri posamezniku se lahko pripeti, da kavitacija na njegovo oziroma njeno telo nima učinka in zato tudi tretmaji ne povzročijo zaželenih rezultatov. V takšnih primerih terapevti ne svetujejo nadaljevanja tretmajev.

V prvi vrsti kavitacija ne more biti edina spremenljivka na poti k vitkejši postavi. Če gre za resnejše primere debelosti, je poleg kavitacije, nujno vključiti tudi druge postopke zniževanja telesne teže in zmanjševanja obsega problematičnih predelov. Prav tako terapevt ne more zagotoviti popolnega izbrisa celulita, kjer se je le ta nalagal dolga leta in se razvil v resnejše stanje. V vsakem primeru kavitacija povzroči lepši izgled, čeprav vedno popolnoma ne odpravi problematičnih predelov.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.
kavitacijakako
Kako deluje kavitacija?

Mnogi saloni že ponujajo storitev kavitacije. Pred nekaj leti je bil postopek še popolna neznanka v slovenski javnosti. Danes že...

Close