Je kavitacija res dobra izbira za oblikovanje telesa?

kavitacija2


Mnogo strank se pred posegom sreča z istim vprašanjem. In sicer, dilemo ali je kavitacija za njih primerna, bo res omogočila želene rezultate in predvsem ali bo morda poseg boleč, invaziven ali celo slabo vplival na njihovo zdravje. Kavitacija je povsem neboleč poseg, katere učinki so razvidni že po prvem tretmaju. Ta poseg se ne uporablja v namene hujšanja, kadar gre za veliko prekomerno težo, temveč se kavitacija uporablja za doseganje lepše oblike telesa, predvsem na problematičnih delih in doseganje splošno lepšega in bolj zdravega videza kože.

Uspeh kavitacije je očiten pri odpravljanju celulita. Seveda pri dolgotrajnejšem in obsežnejšem celulitu, ne smemo pričakovati nenadnih sprememb. Prav tako ne more nihče zatrditi popolne odstranitve določenih primerov celulita. Vsekakor je mogoče mnogo doseči, če se za kavitacijo odločimo še pravi čas in s tem preprečimo resnejše oblike nastajanja celulita ter drugih nepravilnosti, pri zunanjem izgledu našega telesa. V prvi fazi posegov so tretmaji pogostejši in intenzivnejši, vendar vedno neboleči in popolnoma neškodljivi za zdravje. V kasnejšem obdobju se mora kavitacija ponoviti na 2 do 3 mesece. S tem še dolgo ohranjamo lep in privlačen videz.

kavitacija

Kadar se izvaja kavitacija, je pomembno da po postopku zaužijemo dovolj tekočine, ki nam še dodatno pomaga pri izločanju maščobnih celic iz telesa. Po posameznem tretmaju je prav tako priporočljiva intenzivnejša telesna vadba, saj se med posegom v telesu nabere mnogo prostih maščob, ki jih mora telo pokuriti.

Postopek kavitacije v Sloveniji izvaja vse več salonov in za to usposobljenih strokovnjakov. Vsekakor pa bodite pozorni na to, ko se odločite, da bo kavitacija postopek, s katerim boste želeli oblikovati svoje telo, da se ne boste po pomoč obrnili na nepooblaščene in strokovno nepodkovane izvajalce, saj lahko ob nestrokovni izvedbi pride do resnejših posledic za vaše zdravje.

Kavitacija je cenovno vse bolj dostopna za vsako uporabnico in uporabnika. Če si želite doseči zapeljivejši izgled in znebiti problematičnih predelov okoli pasu, na bokih, zadnjici ali stegnih bo vaša najboljša izbira kavitacija. Vsekakor morate poskrbite tudi za pravilno prehrano in redno telesno aktivnost, ki bosta še dodatno pripomogli k vašemu zapeljivemu izgledu.

Športno naravnan blogger in ljubitelj borilnih veščin, fitnessa, zdravega življenja in potovanj. Komunikativen in pozitiven se izogibam negativno naravnanim ljudem. V prostem času se ukvarjam s športom, profesionalno pa se ukvarjam z spletno prodajo.